News

Vi ansetter!

By 21. September 2022 No Comments

Tidligfase i bygg- og anlegg er et forsømt område.
Vil du sammen med oss gjøre noe med dette?
Vi vil lage et miljø der du får faglige utfordringer der det er moro å jobbe.

Den mest krevende fasen i et byggeprosjekt er fasen som går forut for beslutning om gjennomføring. Det å gjennomføre er krevende nok, men hvis man reduserer tid og ressursbruk i planleggingsfasen blir ikke bare gjennomføringen mye enklere, man sparer også tid og mye penger.

Vi som jobber i dPlan i dag har erfaringen, metoden og verktøyet til å hjelpe virksomheter med å etablere og gjennomføre effektive, smidige og bærekraftige prosesser i tidligfase. Og nå skal vi vokse, og trenger folk med rett kompetanse, innstilling og erfaring fra planlegging, finansiering, regulering, prosjektering og gjennomføring av bygge- og anleggsprosjekt. Har du erfaring fra eller brenner for noe av dette, ta gjerne kontakt for en prat.

Vi tilbyr muligheten for deleierskap og julebord uten bonger!

Hvem er vi?

Vi har lang erfaring fra ulike typer prosjekt i både privat og offentlig sektor. Vi har jobbet med blant annet Den Norske Opera og Ballett, Campus Ås og Ocean Space Centre. Vi har bred prosjektledererfaring fra en rekke virksomheter i inn- og utland innen innføring av ny programvare og prosesser.

Vi har utviklet et eget verktøy for prosjektstyring. Verktøyet dPlan er utviklet i tett samarbeid med entreprenører, byggherrer, rådgivere og akademia. dPlan er sammen med vår erfaring og metode – en slagkraftig løsning for våre kunder.

Om du har spørsmål – ring eller send mail til en av oss. Vil du søke direkte, send CV og litt om hva du brenner for innen prosjektplanlegging.

Vidar – 4766 3346 – vi@dplanproject.no
Jan Petter – 9513 5606 – jpn@dplanproject.no
Simen – 9085 7994 – sb@dplanproject.no

Stikkkord: prosjektplanlegging, prosjektering, BAE-næringen, VDC, lean, regulering, planprosess, prosjektstyring, prosjektledelse, finansiering, tidligfase.

en_GBEN