Gå til hovedinnhold

Økende kundekrets og vareutvalg krever utbygging

Butikken har vært påbygd flere ganger tidligere, i henholdsvis 1962, 1974 , 1984, 1990 og 2005.

Nå er tiden inne for å utvide mer. Nå rives nærmere 500 kvadratmeter av dagens bygg. Deretter vil det bygges et nytt tilbygg, der Bernhusveien ligger i dag, på drøye 1100 kvadratmeter. Det nye tilbygget vil huse ny og betydelig oppgradert ferskvareavdeling, ny varelevering og parkeringskjeller.

Når det åpnes høsten 2024 vil det være med et areal på ca. 2700 kvadratmeter. I 2004 overtok NorgesGruppen Jacob’s på Holtet. Daglig leder Terje Gjervang og butikksjef Arild Johansen ser frem mot åpningen høsten 2024.

Det er Backe Østfold som bygger den nye butikken og teamet til Haakon Kravik og Martin Sander Hansen som har tatt i bruk dPlan som prosjektstyringsverktøy. Jacob’s på Holtet har sikret Bekkelaget og Nordstrand med de beste råvarene og god service. dPlan skal nå levere den beste programvaren og god service til prosjektet, sier Leif Jørgen Bjerck, prosjektdirektør i dPlan.

Legg igjen et svar

nb_NONorwegian