Gå til hovedinnhold

Håndverkskompaniet har brukt dPlan prosjektstyringsverktøy siden 2020

Isflaten er på 10.690 kvadratmeter, og består av 400 meter for hurtigløp på skøyter, en bandybane innenfor ovalen, og tribune med plass til 1.500 tilskuere. Valle Hovin stadion er planlagt ferdigstilt til sesongen 2023/24.

Den nye stadion skal forbedre aktivitetstilbudet på is og klargjøres for en eventuell fremtidig ishall. Teknisk- og varmeveksler-rom under banene skal gjenbrukes og rehabiliteres med moderne prosesskjøling og andre tekniske anlegg, med mål om kostnadsoptimale, energieffektive og miljøriktige løsninger.

Håndverkskompaniet har brukt dPlan prosjektstyringsverktøy siden 2020. I dette prosjektet blir dPlan primært brukt til fremdriftsstyring og som verktøy i de ukentlige møtene med fagdisiplinene. Med dPlan, får vi god oversikt, og vi ser da avhengigheter fortløpende, noe som gjør at vi får bedre prosesser gjennom hele prosjekteringen og et bedre tverrfaglig samarbeid med hele prosjekteringsgruppen, sier prosjektsjef Jon Henie i Håndverkskompaniet AS.

Prosjektet går stødig fremover og betongarbeiderne har begynt å prefabrikkere for pelefundamentene. Selve betongjobben har oppstart i august.

Legg igjen et svar

nb_NONorwegian