Gå til hovedinnhold

Det har vært fullt trykk gjennom sommerferien og fremdriften har vært stor, sier prosjektsjef Jon Henie i Håndverkskompaniet AS

Bygget skal huse både brannvesen og feiere. Prosjektet har høye miljøambisjoner, både i drift og under oppføring. En stor del av brannstasjonen bygges med passivhus-standard. Solceller på tak og bergvarme bidrar til energiforsyningen. Mye av takflatene har sedum for fordrøyning av overvann. Håndverkskompaniet AS har bygget en rekke offentlige formålsbygg med høye miljøkrav i totalentreprise i de senere år.

Håndverkskompaniet har brukt dPlan som prosjektplanlegging- og prosjektoppfølgingsverktøy siden 2020. Med dPlan får vi god oversikt og tydeliggjøring av avhengigheter fortløpende, noe som gjør at vi får bedre prosesser gjennom hele prosjekteringen og et bedre tverrfaglig samarbeid med hele prosjekteringsgruppen, sier prosjektsjef Jon Henie.

Prosjektet går stødig fremover og sluttresultatet blir en fremtidsrettet og strategisk plassert brannstasjon for regionen.

Legg igjen et svar

nb_NONorwegian