Skip to main content

dPlan styrker laget. Leif Jørgen Bjerck er ansatt som Senior Project Manager

Han har bred bakgrunn innen prosjekt og porteføljeledelse og har utdanning innen økonomi med spesialisering i prosjektledelse fra BI. Mellom 2017 og 2023 har Leif Jørgen vært avdelingsdirektør i Bymiljøetaens prosjektdivisjon og har vært etatens prosjekteier og ansvarlige for en portefølje with tidligfase og gjennomføring av bygg– og anleggsprosjekter. 

Leif Jørgen har som leder i offentlig etat opparbeidet mye erfaring within beslutninger, prosjektledelse, planlegging, oppfølging og læring hos byggherre. Han har solid erfaring with offentlig forvaltning og politiske prosesser for investeringsprosjekter. Leif Jørgen har tidligere jobbet med utvikling and implementering av portefølje og prosjektledelsesprosesser. IN tillegg har han erfaring innen spesialistområder som planlegger og riskmanager.  

Vi ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover og er glade for å ha Leif Jørgen med på laget.

Leave a Reply

en_GBEnglish