Skip to main content

dPlan styrker laget. Marit Eriksen er ansatt som Senior Project Manager

Marit Eriksen har både en praktisk og akademisk utdannelse innenfor markedsføringsledelse, merkevarebygging og kommunikasjon. Hun har de siste 12 årene bakgrunn fra akademia innen høyere utdanning på Norges største breddehøyskole.

Marit har spisskompetanse innenfor forretningsutvikling og produkt- og tjenesteutvikling. Hun er vant til å jobbe på tvers av enheter, fagområder og mot ulike interessenter og brukere med fokus på digitaliseringsgevinster og kundesuksess.

Hun har videre opparbeidet seg solid prosjektlederkompetanse gjennom over 11 år som prosjektleder, prosjektstøtte og prosjektkoordinator i ulike prosjekter innenfor kvalitet-, utvikling og digitaliseringsarbeid med særlig kompetanse innenfor planlegging, organisering og gevinstrealisering.

Vi ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover og er glade for å ha Marit Eriksen med på laget.

Leave a Reply

en_GBEnglish